Υποψήφιοι

Γεωργακής Δημήτρης

Ονομάζομαι Δημήτρης Γεωργακής

Είμαι οικονομολόγος – λογιστής και διατηρώ λογιστικό γραφείο από το 2006 στα Μέγαρα.

Είμαι πτυχιούχος λογιστικής, ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, με μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ), Πανεπιστήμιο Nottingham, Αγγλία, ενώ διαθέτω επαγγελματική πιστοποίηση στον Εσωτερικό Έλεγχο και ως Οικονομικής Αναλυτής, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ταυτόχρονα είμαι συγγραφέας ενός επιχειρηματικού οδηγού με τίτλο: «Σύντομος Οδηγός Επιχειρηματικότητας» και αποτελώ μέλος του εθνικού μητρώου αξιολογητών προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Το 2022 βραβεύτηκα με το 3ο Βραβείο στα Finance and Accounting Awards 2022 για τη δημιουργία καινοτόμου εφαρμογής εσωτερικού ελέγχου για λογιστικά γραφεία.

Από το 2019 είμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Μεγάρων, με παρουσία, παρεμβάσεις και προτάσεις στα δημοτικά συμβούλια.

Από τον Φλεβάρη 2022 έως το Νοέμβρη 2022 διετέλεσα πρόεδρος του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου “Θέογνις”, εκπονώντας επιχειρησιακό σχέδιο δράσεων πολιτισμού με σημαντικότερες την αξιοποίηση του πάρκου στα “Πευκάκια” με την δράση “Πικ νικ στο πάρκο” και το φεστιβάλ κινηματογράφου στο σιδηροδρομικό σταθμό, οι οποίες υλοποιήθηκαν με επιτυχία και έβαλαν τις βάσεις για περαιτέρω πρωτοποριακές δράσεις.