Υποψήφιοι

Δέσκος Αναστάσιος

Ονομάζομαι Δέσκος Αναστάσιος του Ιωάννη. Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και κατοικώ στα Μέγαρα. Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Πεντεφούντη και έχουμε μία κόρη, την Ιωάννα. Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων 30 χρόνια περίπου.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ήρθε από τα φοιτητικά χρόνια, εκλεγμένος για σειρά ετών σε διοικητικά συμβούλια συλλόγων, παρατάξεων και κομμάτων. Το 2010 έθεσα υποψηφιότητα για Δήμαρχος με την παράταξη των «Ενεργών Πολιτών». Εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος για τα έτη 2010-2014 και ταυτόχρονα συμμετείχα και στο Δ.Σ, της Σχολικής Επιτροπής Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης. 

Παράλληλα με τα παραπάνω, ασχολήθηκα με περιβαλλοντικά ζητήματα της ευρύτερης περιοχής Μεγαρίδος, όπως την αναγνώρηση του Βουρκαρίου ως Περιφερειακού Πάρκου, την ανάδειξη παράνομων χωματερών και τοξικών αποβλήτων, παράνομων γεωτρήσεων κ.α.

Με την υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό «Ορίζοντες» με επικεφαλή τον Παναγιώτη Μαργέτη, ελπίζω να βοηθήσω στον αγώνα για την διεκδίκησης της δημοτικής αρχής, με την ανιδιοτελή προσφορά μου, την σχετική εμπειρία μου και την υποβολή των προτάσεων – θέσεων του συνδυασμού που εκφράζουν τις προσδοκίες μου για μια πιο σύγχρονη, ανθρώπινη και πράσινη πόλη.