Υποψήφιοι

Καπέτσης Χρήστος

Ονομάζομαι Καπέτσης Χρήστος, είμαι κάτοικος Μεγάρων από το 2001 ερχόμενος από τον Κορυδαλλό, όπου μεγάλωσα. Έχω καταγωγή από την Ηγουμενίτσα όπως και η σύζυγος μου. Το επάγγελμά μου είναι μουσικός με σπουδές στο ωδείο παραδοσιακής και βυζαντινής μουσικής του Αριστείδη Μόσχου καθώς και στο Μουσικών Σπουδών. Έχω σπουδάσει βυζαντινή μουσική στην μητρόπολη Μαρώνειας και Κομοτηνής, εργαζόμουν ως καθηγητής μουσικής στο μουσικό σχολείο Ξάνθης όπου ήμουν και μέλος της Συμφωνικής ορχήστρας, στην συνέχεια της Συμφωνικής της Βέροιας και τώρα στην Συμφωνική Ορχήστρα Πειραιά Έχω υπάρξει μέλος στο χορευτικό σύλλογο Καλαρυτες, στην Δώρα Στράτου και με μεγάλη συμμετοχή στο εξωτερικό και στο εσωτερικό στον Ηπειρωτικό σύλλογο Πειραιά .

Η περιοχή όπου διαμένω μου αρέσει ιδιαίτερα και την αγαπώ σαν να είναι η γενέτειρα μου και αυτός είναι ο λόγος όπου ασχολήθηκα και με την ομάδα μπάσκετ. Το να ασχοληθώ με τα κοινά ήταν πάντα μέλημά μου γιατί ονειρεύομαι αλλιώς την όλη περιοχή του δήμου. Στόχος μου οι ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

Έμπνευση σε αυτό είναι ο Παναγιώτης Μαργέτης  όπου με κέρδισε με το σύνθημα του συνδυασμού «εκεί όπου οι άλλοι βλέπουν όρια , εμείς βλέπουμε ανοιχτούς Ορίζοντες» και μαζί του θα δώσω το είναι μου για ότι καλύτερο για όλους μας .