Υποψήφιοι

Κοντοπούλου Κική

Ονομάζομαι Κυριακή (Κική) Κοντοπούλου Κομματά, γεννημένη και μεγαλωμένη στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Είμαι παντρεμένη εδώ κ 23 χρόνια με τον Κόμματα Κωνσταντίνο με καταγωγή από τα Μεγαρα όπου μαζί έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά.

Είμαι πτυχιούχος της σχολής διοίκησης και οικονομίας του τμήματος λογιστικής του ΑΤΕΙ Πατρών κ τα τελευταία 9 χρόνια διατηρώ τη δικήου επιχείρηση στη Νέα Πέραμο.

Άρα είμαι σε θέση να αντιληφθώ τις δυσκολίες που προκύπτουν στα καταστήματα του τόπου μου και να βοηθήσω στην επίλυση αυτών καθώς κ στην ανοδική πορεία της αγοράς με καινοτόμες ιδέες.

Από το 2018 μέχρι κ σήμερα είμαι αντιπρόεδρος κ ενεργή εθελόντρια στη Ζωοφιλικη ένωση Μεγάρων ,γνωρίζοντας πολύ καλά να διαχειριστω το μεγάλο προβλημα των αδέσποτων στην περιοχή μας,αγωνιζόμενη καθημερινα για καλύτερες συνθήκες επιβίωσης τους(υιοθεσίες, φιλοξενίες, περίθαλψη) καθώς κ για ένα καλύτερο περιβάλλον το οποίο σέβεται τον πολίτη.

Είμαι επίσης μέλος στην πενταμελή επιτροπή του Δήμου για τα αδέσποτα καθώς κ στην Δημοτική επιτροπή Παιδείας από το 2019.

Για εμένα η πολιτική έχει αξία όταν επικεντρώνεται στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και αποκτά νόημα όταν μπορεί να δώσει λύσεις σε αυτα.

Αυτή είναι κ θα είναι η αρχή μου από τη στιγμή που θα μου δώσετε την εντολή να σας εκπροσωπήσω.