Υποψήφιοι

Κουντεμάνης Σπύρος

Γεννήθηκα στα Μέγαρα το 1971 όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα.

Από το 1998 μέχρι το 2010 ήμουν συνιδιοκτήτης μαγαζιών υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Μέγαρα και στην Αθήνα.

Από το 2010 μέχρι το 2015 εργάστηκα στο διοικητικό τμήμα μιας Τεχνικής-Κατασκευαστικής κοινοπραξίας Ελληνικών και Ιταλικών συμφερόντων και εκεί ήρθα σε επαφή με τον Ασφαλιστικό τομέα.

Πλέον δραστηριοποιούμε στον Ασφαλιστικό τομέα ως  πιστοποιημένος Μεσίτης Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων και κατέχω πιστοποίηση στη διανομή επενδυτικών προϊόντων που βασίζονται σε ασφάλιση, από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Το 2019 έλαβα μέρος στις δημοτικές εκλογές και εκλέχθηκα Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων με την δημοτική παράταξη «ΤΩΡΑ».

Υπήρξα μέλος των διοικητικών συμβουλίων του συλλόγου μπάσκετ ΜΕΓΑΡΑ Φ.Σ., του οποίου διετέλεσα και πρόεδρος για μια χρονιά, από το 1998 μέχρι την συγχώνευσή του με τον σύλλογο της ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ.

Έχω την χαρά και την τιμή να είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου και Γενικός Αρχηγός της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος, τα τελευταία χρόνια, συντελώντας στην επιτυχημένη προσπάθεια του συλλόγου να βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ. 

Έχω ασχοληθεί με την αυτόνομη κατάδυση στην οποία κατέχω τον τίτλο του εκπαιδευτή.

Επίσης έχω ασχοληθεί με την αγωνιστική ιστιοπλοΐα ανοιχτής θάλασσας, λαμβάνοντας μέρος σε πολλούς αγώνες, όπως και με το αλεξίπτωτο πλαγίας.