Υποψήφιοι

Μαργέτης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα και κατοικώ στα Μέγαρα όπου ασκώ το λειτούργημα του δασκάλου στο 1ο Δ.Σ. Μεγάρων. Έχω μια κόρη 23 ετών. Με γνωρίζετε και έχετε διακρίνει τη συνέπεια μου και το ενδιαφέρον μου για συλλογικές διαδικασίες με θετικό πρόσημο. Έχω υπάρξει μέλος της φιλαρμονικής του δήμου μας και μέλος του Λαογραφικού συγκροτήματος Μεγάρων.

Έχω τιμηθεί και εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής. Υπηρέτησα τον δήμο μας σαν πρόεδρος του Μουσικού Ομίλου Μεγάρων, την περίοδο 2007-2010. Με τη συμμετοχή μου στους Ορίζοντες Μεγάρων – Νέας Περάμου για τις εκλογές στις 8 Οκτώβρη 2023 διεκδικώ και πάλι την ψήφο σας, δίνοντας προτεραιότητα για σχολικές αίθουσες χωρις προβλήματα, δράσεις ενεργειακής αναβάθμισης δημοτικών, σχολικών κτιρίων, προγράμματα διαχείρισης ανακυκλώσιμων και σύμμεικτων υλικών, δημιουργία λαογραφικού μουσείου, θεσμοθέτηση φολκλορικών φεστιβάλ, ανάδειξη πολιτιστικής και αρχαιολογικής μας κληρονομιάς, προστασία στη φύση και στα ζώα. 

Με σεβασμό και εκτίμηση ζητώ να είστε σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια. Για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας που δεν δικαιούται κανένας να παίζει. Η δύναμη είστε εσείς!!!!