Υποψήφιοι

Νικολάου Νίκος

Ονομάζομαι Νίκος Νικολάου,

Γεννήθηκα το 1973 στα ΜΕΓΑΡΑ  όπου και κατοικώ έως και σήμερα.

 Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στην οικογενειακή επιχείρηση (Υλικά Οικοδομών ) που διατηρώ μαζί με τον αδερφό μου στην πανέμορφη όσο και πολύπαθη  περιοχή της ΚΙΝΕΤΤΑΣ. Γνωρίζοντας τις ανάγκες της και μέσω της ιδιότητας μου ως μέλος του  εξωραϊστικού συλλόγου << Ο Σκύρων>> προσπαθώ ώστε να ξαναγίνει πάλι αυτό που ήταν και ακόμα καλύτερη για μας και τα παιδιά μας.

Είμαι παντρεμένος από το 2009 με την Γεωργία και υπερήφανος πατέρας 2 παιδιών. του Γιώργου και της Ζωής ,οι οποίοι παραμένουν οι πιο ένθερμοι  υποστηρικτές μου και ταυτόχρονα οι πιο αυστηροί κριτές μου.

Με ενδιαφέρον για τα κοινά της περιοχής μου και τα αθλητικά δρώμενα είμαι μέλος του Δ.Σ της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος (Ν.Ε.Μ), βάζοντας κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται να βρεθεί η ομάδα μας στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ παρακινώντας έτσι και την νεολαία μας να ακολουθήσει το δρόμο του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Σε μια εποχή που οι πολίτες μπορούν συμμετέχοντας να βοηθήσουν για να εξασφαλίσουμε ένα  καλύτερο δυνατό αύριο ,ρώτησα τον καλό μου φίλο  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΓΕΤΗ να μου πει πώς οραματίζεται την πόλη μας. Η απάντησή του <<ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ >> εξασφάλισε την στήριξή μου στο πρόσωπό του και την ανάμειξη μου για πρώτη φορά στα κοινά.

Γι’ αυτό στηρίζω τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΓΕΤΗ και τον συνδυασμό ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ και βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιό του.