Υποψήφιοι

Νικολάου Σπύρος

Ονομάζομαι Σπυρίδων Νικολάου, και είμαι μόνιμος κάτοικος Μεγάρων, όπου διαμένω με τη σύζυγό μου, Ελένη Χαρτοφύλακα και τα παιδιά μου, Γιάννη και Αγγελική.

Έχω αποκτήσει πτυχίο Δασοπονίας από το ΤΕΙ Λάρισας και πτυχίο του τμήματος Δασολογίας  από το ΑΠΘ.

Έχω ασχοληθεί, ως φοιτητής, σε πανεπιστημιακά ερευνητικά προγράμματα στην ειδικότητα της θηραματοπονίας και ιχθυοπονίας, έχω εργαστεί ως εποχικός δασολόγος στο Δασαρχείο Μεγάρων και έχω διδάξει τα αντικείμενα της Δασολογίας, σε επιδοτούμενα επιμορφωτικά σεμινάρια.

Από το 1991, είμαι μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου και από τότε εργάζομαι ως Δασολόγος, Εργολήπτης Δημοσίων Δασοτεχνικών Έργων, με έδρα τα Μέγαρα, την πόλη που γεννήθηκα.

Στη συμμετοχή μου με τα κοινά, έχω υπάρξει, βαθμοφόρος στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, αθλητής της ομάδας μπάσκετ της ΝΕΜ επί 14 χρόνια και αργότερα μέλος του ΔΣ της ομάδας, μέλος των ΔΣ σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, καθώς και μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Μεγάρων.

Την προηγούμενη τετραετία, εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό ‘’Μαζί με Όραμα’’ με επικεφαλής τον κ. Κλεάνθη Βαρελά, και στην τετραετή θητεία μου, ως αντιπολίτευση, διαπίστωσα τις χρόνιες παθογένειες της δημοτικής διοίκησης και εντόπισα τους τομείς στους οποίους μπορεί να παρέμβει η εκάστοτε διοίκηση, εφόσον  επιθυμεί να δίνει λύσεις.

Στόχος μου είναι να εργαστώ, ώστε να αποκτήσει η πόλη μου και οι συνδημότες μου, την πόλη που μας αξίζει, τόσο ως λειτουργία όσο και ως περιβάλλον, διορθώνοντας παθογένειες που προέρχονται από ‘’βαρίδια’’ της πολιτικής μας ζωής.

Δεν είμαι ‘’επαγγελματίας’’ πολιτικός και ούτε η διαβίωσή μου εξαρτάται από τη συμμετοχή μου στα δημοτικά δρώμενα. Δεν ζητάμε να διοικήσουμε για να αναδείξουμε τα προβλήματα, αλλά για να εφαρμόσουμε λύσεις.

Η επιθυμία μου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη βελτίωση της πόλης μας, με έκανε να συμπορευτώ με τον συνδυασμό ‘’Ορίζοντες’’, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μαργέτη, και σας ζητώ να στηρίξετε αυτή την ανιδιοτελή προσπάθεια, με την ψήφο σας.